MENIU

Lăcătuş scoate maximum din Vaslui

Foto: NewsIn

"Fiara" a obţinut a cincea victorie consecutivă cu formaţia moldoveană, 1-0 cu Internaţional Curtea de Argeş, patru dintre ele consumându-se în Liga I.

Impulsul dat de aducerea lui Marius Lăcătuş pe bancă a făcut din FC Vaslui echipa toamnei în Liga I, moldovenii acumulând punctajul maxim în ultimele patru etape, performanţă de excepţie în condiţiile în care toate celelalte formaţii s-au poticnit în diverse situaţii. Asta se vede şi în linia de clasament, gruparea patronată de Adrian Porumboiu egalând-o pe CFR Cluj la numărul de puncte, 22.

În meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, Vasluiul a avut marea şansă de a deschide scorul rapid, fiindcă ulterior gazdele aveau să se convingă că victoria nu este chiar atât de uşor de obţinut. Finalul de joc i-a găsit chiar păzind propriul careu, încercând să respingă atacurile argeşenilor, a căror forţă a fost diminuată însă vizibil după accidentarea căpitanului Mihai Răduţ, survenită la finalul primei reprize.

A rămas 1-0 pentru vasluieni, care urcă pe podiumul Ligii I, în timp ce Internaţional se menţine în a doua jumătate a clasamentului, la patru puncte de linia de demarcaţie a retrogradării.

CASETA TEHNICĂ:
FC VASLUI - INTERNAŢIONAL CURTEA DE ARGEŞ 1-0 (Akakpo 4)

FC Vaslui: Hăisan - Buhuş, Akakpo, Zubar, Hugo Luz - Burdujan (Milisavljevic 89), Ghencev, R. Costin (Pavlovic 56), Gerlem (Delgado 74) - Wesley, Temwanjera. Antrenor: Marius Lăcătuş.

Internaţional: Popa - D Matei, Viera, Raţiu, Neagu (C. Lazăr 77) - Abiodun, Vezan, Izvoranu (Voiculeţ 72), Frăsineanu - Zăgrean, Răduţ (Itu 45). Antrenor: Ştefan Stoica.

Cartonaşe galbene: Burdujan 55, Buhuş 89 / D. Matei 62, Izvoranu 70

Arbitri: Georgian Ionescu - Vladimir Urzică, Stelian Slabu

Stadion: Municipal; Spectatori: 3.000

Vezi aici cum s-a desfăşurat meciul FC Vaslui - Internaţional Curtea de Argeş 1-0