MENIU

Lăcătuş: "Rednic poate să mai aştepte, el a câştigat deja titlul"

Foto: NewsIn

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, a declarat că s-ar bucura ca un fost jucător al Stelei să câştige titlul de campioană în acest an şi a glumit pe seama lui Mircea Rednic, spunând că acesta poate sta la rând, pentru că are deja titlul în CV.

"Eu mi-aş dori ca titlul să revină unui antrenor stelist. Nici eu, nici Dan Petrescu, nici Gabi Balint nu am reuşit încă să ne impunem ca antrenori. Mircea Rednic poate să mai aştepte. Să stea la rând, el a mai câştigat titlul", a declarat Marius Lăcătuş.

Întrebat dacă va aduce jucători de la Timişoara, ţinând cont de prietenia sa cu Balint, Lăcătuş a replicat: "Nu ştiu dacă ar fi cazul să vorbim de transferuri ale jucătorilor de la Poli Timişoara. Mă pun în situaţia lui Balint, îmi dau seama că nu va accepta să cedeze jucători valoroşi".

Tehnicianul stelist a glumit şi pe seama semnării noului său contract cu echipa din Ghencea: "Nea Argăseală nu avea actele sus, în Poiană. Avem timp când ne întoarcem la Bucureşti".

Lăcătuş a reiterat că îşi doreşte un atacant şi un fundaş stânga, dar a explicat că îşi vrea pe aceste posturi doar jucători valoroşi. El a făcut precizări şi în privinţa eventualelor plecări ale unor jucători stelişti. "Plecări vor fi în funcţie de oferte. Ceva concret nu există. Sunt zvonuri, chiar şi pe mine m-au sunat impresari din străinătate, dar nu există vreo ofertă concretă venită pe adresa clubului", a anunţat Lăcătuş.
Mai multe articole despre:
Steaua Mircea Rednic Marius Lăcătuş Gabi Balint