MENIU

Lăcătuş: \"Nu i-am adus eu pe primul loc, e meritul jucătorilor\"

<descriere>

Antrenorul Vasluiului nu-şi asumă niciun merit, după victoria în faţa CFR-ului, scor 2-0, care a dus gruparea moldoveană pe prima poziţie a clasamentului, după 14 etape. Lăcătuş i-a lăudat pe jucători şi a prefaţat partida cu Steaua, din etapa următoare.

\"Nu i-am adus eu pe primul loc, e meritul jucătorilor care au depus efort. Am dat dovadă că suntem o echipă matură, care ştie ce vrea. Ne-a interesat rezultatul şi cele trei puncte. După ocaziile pe care ni le-am creat puteam învinge chiar la un scor mai mare\", a declarat Lăcătuş, la finalul partidei cu CFR Cluj, pentru DigiSport.

\"Băieţii merită felicitări pentru efortul pe care l-au depus. Am demonstrat că putem mai mult decât am oferit până la acest meci. Trebuie să recunoaştem că CFR Cluj este o echipă cu un lot valoros, însă după modul în care am abordat jocul, nu se punea problema echipei câştigătoare. Sunt trei puncte care ne dau încredere pentru meciurile următoare. Dacă vom avea aceeaşi atitudine, sunt sigur că vom termina turul în plutonul fruntaş. Trebuie să rămânem modeşti şi să luăm în calcul doar ce am făcut bun până acum. Suntem pe primul loc, dar mai avem mult de muncă. Important e să ştim să gestionăm cât mai bine situaţia actuală. Trebuie să acumulăm puncte şi să profităm de paşii greşiţi făcuţi de echipele aflate în luptă directă cu noi. Uităm ce a fost până acum, trebuie să ştergem cu buretele. Nu am realizat nimic, abia în luna mai a anului viitor vom trage linie\", a mai spus Lăcătuş.

\"Fiara\" a vorbit şi despre următorul meci al Vasluiului, cel cu echipa sa de suflet, Steaua. \"Toată lumea ştie ce înseamnă acest meci pentru mine. Steaua a fost, este şi va rămâne în sufletul meu. Dar voi încerca să scot maximum din acest joc, să continuăm rezultatele din ultimul timp. Voi încerca, atât cât mă pricep, să pregătesc echipa aşa cum trebuie\", a mai spus Lăcătuş.

FC Vaslui a învins, luni, cu 2-0, pe CFR Cluj, după golurile lui Temwanjera şi Wesley, şi a urcat pe prima poziţie a clasamentului, cu 28 de puncte. În etapa următoare, a 15-a, FC Vaslui va întâlni Steaua, în Ghencea.

Mai multe articole despre:
CFR Cluj FC Vaslui Marius Lăcătuş jucători