MENIU

La Toya Jackson: Michael a fost asasinat

Foto: AP

Michael Jackson a fost ucis de o bandă de "paraziţi" atraşi de dorinţa de îmbogăţire, a declarat La Toya Jackson, pentru The Mail on Sunday şi News of the World. Michael intenţiona să renunţe la muzică şi să devină regizor, primul său film urmând să fie un horror intitulat "Thriller", a mai spus La Toya.

Michael Jackson a fost ucis de o bandă de "paraziţi" atraşi de dorinţa de îmbogăţire, a mai declarat sora sa La Toya, pentru The Mail on Sunday şi News of the World.

Joe, tatăl lui Michael Jackson, a spus deja că fiul său, decedat la 25 iunie din cauze încă necunoscute, a fost ucis.

La Toya a declarat că a cerut o autopsie privată şi a spus că este decisă să afle totul despre moartea fratelui ei. "Ştiu la ce concluzii va ajunge autopsia. Cred că Michael a fost asasinat, am simţit asta de la început", a spus ea.

"Nu este vorba despre o singură persoană vinovată, mai degrabă este vorba despre o conspiraţie. Michael era o persoană foarte dulce, era afectuos. Unii au profitat. Acum mai puţin de o lună, mi-am spus că Michael va muri înainte de a cânta la Londra, pentru că era înconjurat de oameni care nu-i apărau interesele. Michael valora peste un miliard de dolari. Când cineva valorează atât, există tot felul de oameni care profită în jurul lui. Am spus familiei, acum o lună, că el nu va ajunge la Londra. Valora mai mult mort decât viu", a declarat la Toya.

La Toya a acuzat acest "grup de paraziţi" că l-a îndepărtat pe Michael de familia sa şi de prieteni şi că l-a obligat să semneze pentru 50 de concerte la Londra. "Paraziţii vedeau în Michael o vacă bună de muls şi l-au făcut dependent de droguri...cred că acest lucru i-a afectat echilibrul atât de mult, încât a murit", a adăugat ea.

La Toya a jurat că va afla adevărul. "Nu mă voi opri, îi voi găsi pe cei responsabili pentru moartea sa. De ce l-au ţinut departe de familie? Nu este vorba despre bani. Vreau dreptate pentru Michael", a subliniat ea.

La Toya a precizat că fratele său a fost găsit în camera medicului său, Conrad Murray. "Michael s-a dus din camera sa în cea a medicului. Ce s-a întâmplat acolo, nu se ştie".

La Toya a spus că Michael dorea să renunţe la muzică pentru a deveni regizor. "Primul film urma să fie unul horror, cu titlul Thriller. Urma să renunţe la muzică, nu mai dorea să urce pe scenă", a dezvăluit ea.

Luni, starul ar fi trebuit să înceapă seria celor 50 de concerte de pe arena O2 din Londra.