MENIU

La loc comanda: Bonetti rămâne antrenor la Dinamo!

Foto: Realitatea.net

Preşedintele CA, Nicolae Badea, a decis să continue colaborarea cu tehnicianul italian, în ciuda opoziţiei lui Cristi Borcea şi Vasile Turcu.

Dario Bonetti rămâne antrenorul lui Dinamo, după ce în şedinţa desfăşurată vineri seară preşedintele CA, Nicolae Badea, a decis să continue colaborarea cu tehnicianul italian, în ciuda opoziţiei lui Cristi Borcea şi Vasile Turcu, au declarat pentru NewsIn surse din cadrul clubului.

Bonetti nu a condus antrenamentul de vineri seară al echipei, el discutând timp de aproape 4 ore cu acţionarii lui Dinamo la sediul Computerland.

Patronul Stelei, Gigi Becali, un apropiat al conducerii lui Dinamo, a declarat, vineri, la revenirea delegaţiei Stelei în Bucureşti, că Ioan Andone îl va înlocui pe Dario Bonetti în funcţia de antrenor principal al formaţiei roş-albe.

Acţionarul Vasile Turcu nu a dorit să confirme dacă se poartă negocieri pentru venirea lui Andone, însă a afirmat că şi l-ar dori ca antrenor. "Dacă Andone va fi liber de contract, eu îl aştept cu primul avion la Bucureşti. E un bărbat de caracter, nu o muiere cum sunt alţii. Va fi bine primit la Dinamo, are susţinerea mea. Sunt sigur că şi Cristi Borcea este de aceeaşi părere. Îl aştept cu flori la aeroport pe Andone", a afirmat vicepreşedintele dinamovist.

Dinamo a fost învinsă, joi, scor 1-0, pe teren propriu, de Panathinaikos Atena, în Liga Europa, iar la final, preşedintele executiv Cristi Borcea a declarat: "Bonetti nu este pe stilul nostru, trebuie să atacăm mereu. Nu mai merge să jucăm în stil italian, Dinamo nu e obişnuită aşa, am avut cel mai bun atac din ţară în ultimii ani".
Mai multe articole despre:
Dinamo demitere Nicolae Badea Dario Bonetti