MENIU

La Cluj, duminică s-au eliberat cărţi de identitate în trei ore

<p>Carte de identitate</p>

În cursul zilei de 21 noiembrie, DJEP Cluj a eliberat în jur de 1.950 de cărţi de identitate, iar a doua zi, până la ora 12.00, au fost eliberate 200 de acte de identitate. DJEP Cluj are şase servicii locale de evidenţă a populaţiei în judeţ.

Direcţia Judeţeană de Evidenţa Populaţiei (DJEP) Cluj a eliberat pe 22 noimebrie acte de identitate în aproximativ trei ore. Comisarul şef Viorel Sârcă, şeful DJEP Cluj, a declarat că instituţia şi-a propus să nu depăşească trei ore de la înregistrarea cererii până la eliberarea cărţii de identitate.

\"Nu vrem să depăşim trei ore, însă, dacă avem un număr mare de solicitări, actele de identitate pot fi eliberate şi mai repede. Practic, pentru tipărirea unui lot avem nevoie de 30 de minute. Vom putea elibera cărţi de identitate şi celor care depun cerere la ora 18.00 sau 19.00\", a afirmat Sârcă.

Acesta a spus că în perioada 20 octombrie - 6 decembrie orarul DJEP este de la 8.00 la 20.00, inclusiv în zilele de sâmbătă, iar în zilele votului, cum e şi duminică, orarul este asemănător celui din secţiile de votare, adică de la 7.00 la 21.00.

 

Mai multe articole despre:
Cluj populaţie serviciu votare carte de identitate