MENIU

La Cavnic, s-a schiat pe cele două pârtii amenajate

Foto: Realitatea TV

Veste bună pentru amatorii sporturilor de iarnă! Zăpada căzută din abundenţă la începutul lunii octombrie în Maramureş a dus la deschiderea sezonului de schi mai devreme cu două săptămâni. Primii care au profitat au fost localnicii, care au încercat deja pârtiile din Cavnic.

La Cavnic, în judeţul Maramureş, a nins în aceste zile atât de mult, încât pe pârtiile Icoana şi Roata stratul de zăpadă a depăşit 60 cm.

"E super încă pentru octombrie. Aşa repede nu s-o schiat aici. Sincer nu m-am aşteptat să ningă aşa rapid. Dar mă bucur", a declarat un schior. Şi copiii s-au bucurat de prima zăpadă din acest sezon.

Administratorii pârtiilor au spus că totul este pregătit pentru schiori. "Oricum e mult. Extrem de mult. Tasată e. Se pare că avem o deschidere foarte timpurie. Sperăm să ţină", a afirmat Cristian Costin, administrator pârtie.

Preţurile pentru echipamentele de sporturi de iarnă au rămas la fel ca anul trecut. Un echipament complet de schi se închiriază cu 60 de lei pe zi, iar cel de snowboard cu 50 de lei pe zi.
Mai multe articole despre:
schi zăpadă pârtie octombrie Cavnic schiori