MENIU

La Buşteni a avut loc primul târg de cai

Foto: Realitatea TV
Peste 100 de cai de rasă se întrec în frumuseţe la Buşteni. Aici a fost organizat, pentru prima dată, Târgul cailor, eveniment care a atras zeci de crescători din toată ţara şi sute de curioşi.

Peste 100 de cai de rasă s-au întrecut în frumuseţe la Buşteni. Aici a fost organizat, pentru prima dată, Târgul Cailor, eveniment care a atras zeci de crescători din toată ţara şi sute de curioşi. Cei cu dare de mână au putut chiar să-şi cumpere un cal al cărui preţ îl concurează pe cel al unei maşini.

Târgul a fost organizat la marginea pădurii din catierul Poiana Ţapului. Aici au venit crescătorii, dar şi mulţi turişti din Buşteni. Şi nu au regretat, pentru că au putut admira 120 de cai din cele mai diverse rase, de la lipiţani la ponei. Manifestarea nu este doar un concurs de frumuseţe, ci şi un târg propriu-zis. De aici se pot cumpăra harnaşamente, atelaje, dar şi cai.

Crescătorii de cai din zona Buşteni, cei care au iniţiat manifestarea, speră ca târgul să aibă succes şi să devină o tradiţie în staţiunea prahoveană. 

Mai multe articole despre:
târg Buşteni cai crescători