MENIU

Kingston lansează modulele Valueram DDR3 de 4GB

Foto: Kingston
Kingston a reuşit să demonstreze implementarea a şase module de memorie pe un sistem desktop

Kingston Technology a lansat seria de module de memorie ValueRAM DDR3 de 4GB, care pot fi configurate în kituri de până la 24GB.

Recent, Kingston a reuşit să demonstreze implementarea a şase module de memorie pe un sistem desktop, rezultând o soluţie de procesare impresionantă cu 24 de GB RAM.

VEZI AICI DEMONSTRAŢIA VIDEO

“Pentru a demonstra stabilitatea sistemului, a fost pornită o staţie de lucru VMware alături de 9 clienţi VM care rulau simultan. Fiecărei instanţe virtuale i-a fost alocat 2GB din memoria RAM” a declarat Mark Tekunoff, Senior Technology Manager în cadrul Kingston Technology.

“În plus, pe ultimul client VM a fost rulată o copie a jocului Crysis, deci practic a fost simulată rularea a 10 computere pe un singur desktop. Un jucător profesionist nu ar alege niciodată să ruleze aplicaţia în acest fel, dar a fost o modalitate extraordinară prin care am demonstrat că sistemul lucrează în parametri optimi!”.

Platforma a fost dezvoltată pe o placă de bază Gigabyte GA-EX58 UD5 cu un procesor Intel 920 Core i7 CPU şi cu o unitate de procesare vizuală (GPU) NVIDIA.

Mai multe articole despre:
memorie Kingston