MENIU

Katie Price: Sunt o mamă bună

Foto: dailymail.co.uk

După ce în urmă cu o săptămână şi-a făcut de cap în cluburile de noapte din Ibiza, Katie Price a revenit în Marea Britanie. Acuzată de gurile rele că este o mamă denaturată, modelul britanic se apără spunând că este "bună şi grijulie".

Frumoasa brunetă este convinsă că nu este nimic rău în a petrece până dimineaţa şi a poza în ipostaze fierbinţi pe plajă. "Sunt o mamă foarte bună şi sunt convinsă că foarte multe femei ar proceda la fel, mai ales că am trecut printr-o perioadă grea.", a mărturisit Katie Price.

Cu toate acestea, mai multe celebrităţi sunt de părere că fosta soţie a lui Peter Andre este un exemplu negativ pentru adolescenţi. După separarea de artist, Katie a renunţat la imaginea de familistă convinsă pe care a cultivat-o în ultimul an, şi este din nou o vampă. În timp ce Katie îşi flutura silicoanele pe plaja din Ibiza, Petre Andre se afla în vacanţă în Cipru, împreună cu cei trei copii ai lor.

"În numai cinci zile, bruneta a reuşit să distrugă mitul Katie Price, femeia sexy, mamă a trei copii, cu o carieră de invidiat.", a comentat o sursă apropiată a modelului britanic.

 

Mai multe articole despre:
sex Ibiza Peter Andre Katie Price