MENIU

Katherine Jackson vrea să obţină dreptul asupra averii lui Michael

Foto: www.sfgate.com

Katherine Jackson vrea să câştige dreptul asupra averii regelui muzicii pop. Cazul este judecat de aceeaşi magistraţi care se vor pronunţa şi în cazul custodiei copiilor lui Michael Jackson.

12 avocaţi se vor prezenta în sala de judecată din Los Angeles, după ce aceştia au înaintat o petiţie în are îi acuză pe executorii testamentari că plănuiesc să semneze o serie de contracte şi acorduri care să le aducă zeci de milioane de dolari.

Unul dintre aceste contracte a fost semnat cu edituri din Marea Britanie, Canada şi SUA, care au cumpărat dreptul de a republica autobiografia lui Michael Jackson "Moonwalk", publicată de acesta în 1988.

În testamentul său, Michael Jackson i-a numit pe mama sa, Katherine, şi pe cei trei copii ai săi, beneficiari ai averii sale care ar valora 500 de milioane de dolari în special datorită părţii din catalogul Beatles pe care megastarul o deţinea.

Administratorii averii lui Michael Jackson sunt John Branca, avocatul personal al artistului şi John McClain, persoană influentă din industria muzicală şi prieten vechi al regelui muzicii pop.

Unul dintre avocaţii lui McClain şi Branca a explicat că aceştia au încercat să transforme averea într-o afacere, după ce au discutat cu Katherine Jackson. 

La începutul lunii iulie, justiţia a încredinţat controlul asupra averii lui Michael Jackson executorilor testamentari, John Branca şi John McClain, până la următoarea întrunire a Curţii care a avut loc luni.

Mai multe articole despre:
judecători proprietate Katherine Jackson