MENIU

Kate Hudson îşi face de cap cu fostul iubit al Madonnei

Foto: hollyscoop.com

După ce tabloidele anunţau că frumoasa Kate Hudson şi Owen Wilson se vor căsători, actriţa americană a fost văzută în compania fostului iubit al Madonnei, "A-Rod" Rodriguez.

Frumoasa actriţă şi jucătorul de baseball au fost zăriţi într-un restaurant din New York, unde nu s-au sfiit să-şi facă de cap. "În jurul orei 1 dimineaţa, angajaţii au fost sfătuiţi să nu îi deranjeze pe cei doi", a declarat o sursă pentru New York Post.

O chelneriţă a confirmat zvonurile privind relaţia celor doi, mărturisind că A-Rod nu-şi putea lua mâinile de pe Kate. Şi se pare că aventura celor doi nu s-a oprit aici. Câteva ore mai târziu, actriţa şi jucătorul de baseball au fost văzuţi la intrarea în blocul în care locuieşte A-Rod. 

Alex "A-Rod" Rodriguez s-a separat de soţia sa Cynthia în 2008, când jucătorul a avut o relaţie cu Madonna.

Luna trecută, tabloidele anunţau că actorul Owen Wilson şi Kate Hudson sunt făcuţi unul pentru celălalt, după mai multe despărţiri şi împăcări. Cu ocazia promovării filmului "Marley&Me", în care joacă Owen Wilson, Kate a ajuns la Paris de unde intenţiona să-şi achiziţioneze rochia de mireasă pentru ceremonia programată în luna iunie. 

 

Mai multe articole despre:
Madonna Kate Hudson iubit