MENIU

Juventus ia distanţă: Cazul Mutu nu ne priveşte

Foto: footballpress.net

Directorul sportiv al torinezilor spune că gruparea sa nu va plăti niciun cent din amenda de 17 milioane euro pe care jucătorul trebuie să i-o plătească lui Chelsea.

Susţinerea pe care Adrian Mutu o aştepta din partea lui Juventus în conflictul de 17 milioane de euro cu Chelsea nu va mai veni vreodată. Directorul sportiv al bianconerilor, Alessandro Secco, a exprimat poziţia clubului într-o declaraţie pentru cotidianul Il Giornale de Toscana şi consideră că gruparea torineză nu are niciun amestec în această problemă.

"I-am pus la muncă pe avocaţii noştri care monitorizează situaţia. Când ni se va cere o poziţie oficială, vom şti cum să răspundem. Rămân la ideea că această probleme îl priveşte doar pe jucător nu şi societatea noastră", a declarat Secco, după ce Ioan Becali spusese în Corriere dello Sport că Mutu ar trebui să plătească doar cât a câştigat la Chelsea, restul fiind responsabilitatea lui Juve, care l-a transferat gratis pe fotbalist.

Referitor la declaraţiile impresarului, Luciano Moggi, fost director general al lui Juventus în perioada respectivă, a avut o răbufnire la adresa sa, la Radio Toscana: "Declaraţiile lui Becali? Mai bine tăcea, nu înţeleg ce vrea. Mai bine ar fi fost atent ca jucătorul, atunci când era reprezentat de firma sa, să nu facă ce a făcut la Londra. Nu mă interesează amenda lui Mutu, eu am cumpărat un jucător liber de contract".