MENIU

Judecătorii din Oneşti sunt obligaţi să se încălzească la reşou

Foto: Realitatea TV

O nouă zi de muncă, o nouă zi în frig! Angajaţii Judecătoriei Oneşti sunt nevoiţi să îndure temperaturile scăzute din săli după ce le-a fost tăiat gazul pentru că nu şi-a plătit facturile. În aceste condiţii, salariaţii vin cu radiatoarele de acasă sau îşi aduc haine mai groase la serviciu.

Robinetul de la instalaţia de gaze a fost sigilat pentru facturi neachitate, iar speranţe pentru reluarea furnizării nu se întrevăd prea curând, din lipsă de bani.

Ion Anghel, vicepreşedintele Judecătoriei din Oneşti, a explicat situaţia: "Ca-n vremurile răposate, o haină mai groasă şi vom folosi, de acasă, fiecare, caloriferul, radiatorul. În schimb este alt pericol. Afectează reţeaua de calculatoare, fiind un consum foarte mare afectează cealaltă reţea şi daca s-a ars reţeaua ne-a blocat toată activitatea".

În bugetul pentru acest an, instanţele de judecată băcăuane aveau alocate 30 de milioane de lei pentru cheltuieli de personal şi alte cinci pentru cheltuieli materiale. Au primit doar 17,5 milioane de lei pentru personal şi un milion şi jumătate de lei pentru acoperirea facturilor către furnizori.
Mai multe articole despre:
gaz frig facturi Oneşti judecător radiator neplătit