MENIU

Judecătorii au decis: Gigi Becali nu poate părăsi România

Foto: NewsIn

Gigi Becali nu poate părăsi ţara, a decis, marţi, Judecătoria Sectorului 1, însă decizia nu este definitivă, putând fi atacată, cu recurs, de omul de afaceri.

Avocatul Mariana Ştefan a trimis, pe 18 iunie, prin fax, la Judecătoria Sectorului 1, o nouă cerere de ridicare a interdicţiei lui Gigi Becali de a părăsi România, pentru a merge la Strasbourg să-şi ridice mandatul de europarlamentar.

"Apreciem că menţinerea obligaţiilor impuse în cadrul controlului judiciar nu se impun. În subsidiar, dacă totuşi se apreciază că, la acest moment, procesual nu se pot ridica în totalitate obligaţiile impuse în cadrul controlului judiciar, aceste obligaţii trebuie stabilite de aşa manieră încât să nu atragă încălcări de drepturi. Apreciez că imposibilitatea de a părăsi localitatea de domiciliu de catre inculpat este o măsură care nu se impune, că nu este proporţională cu situaţia care a determinat-o şi nici nu se justifică faţă de persoana inculpatului Becali George care, de la punerea în libertate şi până în prezent, a respectat obligaţiile impuse de instanţă", arată avocatul lui Becali, în cererea făcută în instanţă.