MENIU

Jude Law joacă în "Hamlet" pe scena londoneză Wyndham

Foto: gothmagazine.com

Jude Law va juca rolul principal în piesa de teatru "Hamlet", de William Shakespeare, la Wyndham Theatre din Londra, premiera spectacolului fiind anunţată pentru data de 3 iunie.

Din distribuţia piesei mai fac parte Matt Ryan, Peter Eyre, Penelope Wilton, Kevin R McNally, Alex Waldmann şi Ron Cook. Spectacolul va avea avanpremiera pe 29 mai şi va fi prezentat pe scena londoneză până pe 22 august.

Jude Law a mărturisit că Hamlet este rolul pe care şi-a dorit dintotdeauna să îl joace. "Admir şi iubesc această piesă. Trebuia să joc acest rol cât mai curând, din cauza vârstei. Nu mai am 22 de ani", a declarat actorul britanic.

Criticul de teatru Charles Spencer, care a asistat la repetiţiile piesei, spune că, că după patru săptămâni de repetiţii, Law a devenit deja un Hamlet promiţător, inteligent şi spiritual, care "mânuieşte" cu măiestrie versurile.

Jude Law, în vârstă de 36 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuţi actori britanici care au făcut carieră la Hollywood în ultimii ani. Are în palmares două nominalizări la Oscar, pentru rolurile din "The Talented Mr. Ripley" şi "Cold Mountain", iar filmografia sa mai include titluri de referinţă precum "Gattaca", "Enemy at the Gates" şi "Road to Perdition".
Mai multe articole despre:
Londra Jude Law teatru scenă William Shakespeare Hamlet