MENIU

Jucătorii lui Slovan, mulţumiţi de decizia forului european

Foto: NewsIn

Presa din Cehia scrie că fotbaliştii lui Slovan Liberec consideră normală decizia UEFA, dar aceştia vor să trateze cu seriozitate şi concentrare meciul retur cu Dinamo din play-off-ul Ligii Europa.

"Ştiu că am putea fi relaxaţi, dar trebuie să ne gândim la calificare, deoarece mai pot apărea probleme. Trebuie să fim modeşti în retur, deşi unii ne consideră deja calificaţi. Dacă nu se întâmplau incidentele din tur, probabil că am fi câştigat cu 2-0. Suntem mulţumiţi că acum scorul este de 3-0 în favoarea noastră", a spus fundaşul lui Slovan Liberec, Miroslav Holenak.

Presa cehă notează că Slovan este mai aproape de calificarea în grupele Ligii Europa, dar că echipa era favorită şi în cazul în care forul european nu sancţiona clubul bucureştean.

Dinamo a pierdut cu 0-3 partida tur cu Slovan, din play-off-ul Ligii Europa, va trebui să achite o amendă de 50.000 de euro şi să joace trei meciuri cu porţile închise, după incidentele de la Bucureşti, a decis, marţi, Comitetul Disciplinar al UEFA.

Partida Dinamo-Slovan Liberec din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa a fost oprită în minutul 87, la scorul de 2-0 pentru oaspeţi, după ce aproximativ 50 de fani ai alb-roşilor au pătruns în teren, nemulţumiţi de evoluţia echipei lor favorite.

Formaţia pregătită de Dario Bonetti va întâlni, joi, în deplasare, pe Slovan Liberec, în meciul retur.
Mai multe articole despre:
Dinamo UEFA decizie Slovan Liberec