MENIU

Jojo s-a căsătorit în secret, dar nu cu Ionuţ Grama! - VEZI FOTO

Foto: www.monitorulexpres.ro
Foto: www.cinemagia.ro

Dacă în urmă cu şase luni se despărţea de Cătălin Căţoiu, Jojo a mărturisit că a făcut pasul cel mare, fără a dezvălui identitatea jumătăţii ei. Cu toate acestea, presa din România a scris că norocosul este tânărul actor Ionuţ Grama.

"Sunt convinsă că e cea mai bună alegere pe care am făcut-o vreodată şi sunt fericită. Îmi este atât de bine, viaţa mea este atât de liniştită încât vreau să o păstrez exact aşa cum e", a declarat proaspăta mireasă, potrivit Click.

Jojo, în vârstă de 28 de ani, nu vrea să dea prea multe detalii despre soţul ei. Cu toate acestea, în presă a fost vehiculat numele actorului Ionuţ Grama.

Potrivit tabu.ro , tânărul actor a încercat să lămurească situaţia pe facebook: "Oameni buni, contrar celor apărute în presă, NU m-am însurat cu Jojo!!! Dar e amuzant, oricum - ...n-am reuşit să fac senzaţie cu actoria şi cu premiile, dar am devenit subiect de ziar din greşeală. (Hmm, ce-ar fi sa profit de stirea asta...)

"Şi cât m-am chinuit eu cu proiecte, spectacole, etc., si salvarea mea a venit de unde nu mă aşteptam", a mai adăugat Ionuţ.

Ionuţ Grama împlineşte în curând 27 de ani, a absolvit UNATC-ul şi  a jucat în "Zdrenţe", "Girl Gone", "Butoiul cu praf de puşcă".

În urmă cu mai bine de trei ani, Jojo l-a cunoscut Cătălin Căţoiu, cunoscut ca Ţeavă. Cei doi au format unul din cele mai solide cupluri din showbiz, dincolo de diferenţa de vârstă de 20 de ani. 

În primăvara acestui an, Jojo l-a părăsit pe Ţeavă fără a preciza motivele pentru care a făcut acest pas.