MENIU

Jimenez: \"Vrem să câştigăm cu Unirea fiindcă nu ştim să jucăm decât la victorie\"

<descriere>

Antrenorul formaţiei FC Sevilla a declarat, luni, că nu concepe decât o victorie în partida cu Unirea Urziceni, deoarece îşi doreşte să termine Grupa G a Ligii Campionilor pe prima poziţie.

\"Ne gândim foarte serios la această partidă fiindcă avem şanse să ajungem în prima urnă valorică. Vrem să câştigăm meciul cu Unirea fiindcă nu ştim să jucăm decât la victorie. De asemenea, este vorba şi de orgoliul nostru, noi vrem să fim primii în toate competiţiile. Echipele pe care le-am antrenat nu au jucat niciodată la egal, nu ştim ce înseamnă asta. Niciodată nu am fost de acord cu o astfel de atitudine. Vrem să câştigăm şi Liga Campionilor, şi campionatul, suntem pregătiţi pentru asta\", a spus Jimenez.

Tehnicianul consideră că Unirea a demonstrat până acum că merită să joace în Liga Campionilor, iar numai cei care nu au studiat-o au reuşit să fie surprinşi, dând ca exemplu pe FC Rangers. \"Se poate întâmpla orice în fotbalul de azi, Unirea nu avea nicio şansă la început şi iată în ce situaţie s-a ajuns. Doar neprofesioniştii nu au ştiut cine e Unirea, dar noi, profesioniştii, am cunoscut-o foarte bine. Rezultatele Unirii nu sunt deloc întâmplătoare\", a afirmat acesta.

Spaniolul a dat de înţeles că ar putea folosi în partida de marţi mai mulţi jucători care au evoluat mai puţin în actualul sezon: \"În mare, eu ştiu primul 11 pe care îl trimit pe teren, dar să vedem cum se descurcă la antrenament cei pe care i-am folosit mai mult până acum\".

Jimenez crede că formaţia ialomiţeană se va lupta cu Stuttgart pentru calificarea în optimile Ligii Campionilor, considerând că ambele formaţii au şanse egale. \"Stuttgart şi Unirea sunt puternice, ambele au fost greu de învins. Unirea e bine pregătită de Dan Petrescu, are o foarte bună organizare a jocului, în timp ce Rangers este o echipă surprinzător de slabă. Tocmai de aceea, Stuttgart şi Unirea au aceleaşi şanse. Dan Petrescu e un antrenor bun, o demonstrează Unirea\", a mai afirmat antrenorul iberic.

Partida Unirea Urziceni-FC Sevilla, din etapa a 5-a a Grupei G a Ligii Campionilor, se va disputa marţi, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua din Bucureşti.

Mai multe articole despre:
Liga Campionilor Unirea Urziceni FC Sevilla