MENIU

Jennifer Aniston i-a zâmbit lui Brad Pitt la Oscaruri

Foto: mirror.co.uk

La decernarea premiilor Oscar, Jennifer Aniston s-a întâlnit pentru prima dată, după divorţ, cu Brad Pitt şi Angelina Jolie. Jennifer a fost însoţită la ceremonia care s-a desfăşurat în Los Angeles, de iubitul său John Mayer.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au stat la numai 12 locuri distanţă de cuplul Aniston-Mayer, însă nu au părut deranjaţi de acest lucru. Jennifer a urcat pe scenă împreună cu actorul Jack Black pentru a anunţa câştigătorul premiului Oscar pentru "cel mai bun scurtmetraj de animaţie". Potrivit lui Jack Black, actriţa s-a uitat la Brad Pitt şi i-a zâmbit cât timp s-a aflat pe scenă. "Jennifer s-a descurcat bine. Este o profesionistă.", a mărturisit actorul.

Potrivit femalefirst.co.uk, sâmbătă seară, Aniston a participat la un bal de caritate, însă a plecat în grabă, când a aflat că Brad Pitt şi iubita sa, Angelina Jolie, urmau să sosească la acelaşi eveniment. 

La începutul anului, vedeta din "Friends" a declarat că din toate experienţele vieţii ei, despărţirea de Brad Pitt s-a dovedit cea mai dificilă, insă a avut darul de a o face mai puternică.