MENIU

Jamie Lee Curtis, dependentă de morfină

Foto: www.hhdb.com

Actrița americană Jamie Lee Curtis a dezvăluit că a fost dependentă de morfină, pe care a început să o consume pentru a fugi de "realitatea dureroasă".

Jamie Lee Curtis, în vârstă de 50 de ani a comparat consumul de morfină cu "o baie călduță" care o ajuta să evadeze din cotidian.

Actrița a povestit că a început să folosească calmante, în urmă cu 15 ani, după ce a suferit o intervenție chirurgicală cosmetică la ochi. Se pare că Jamie suferea din cauza unor probleme nerezolvate din perioada adolescenței. "Am fost norocoasă să realizez că, prin consumul de calmante, în special de morfină, încercam să găsesc răspunsul la mai multe probleme din tinerețe", a povestit actrița pe blogul publicației The Huffington Post.

"Faptul că am scăpat de dependența de droguri este cea mai mare realizare a vieții mele", a mărturisit Jamie. Actrița a vorbit deschis despre problemele din trecut după ce în presa internațională au apărut valuri de comentarii despre dependența de medicamente a regelui muzicii pop, Michael Jackson, care a decedat pe 25 iunie.

Mai multe articole despre:
Michael Jackson morfină Jamie Lee Curtis