MENIU

Iustin Covei a primit mandat de arestare pentru 29 de zile

Foto: RTV

Tribunalul Bucureşti a dispus emiterea de mandate de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Iustin Covei, dar şi pentru alte 13 persoane, în dosarul cardurilor clonate instrumentat de DIICOT. Decizia instanţei poate fi atacată cu recurs.

Iustin Covei, fiul unui judecător craiovean, şi celelalte persoane reţinute de procurorii DIICOT în cazul cardurilor clonate au fost aduşi, vineri, la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă, în jurul orei 13:30. Procurorii DIICOT au cerut arestarea preventivă a lui Iustin Covei, precum şi a altor 13 persoane.

Învinuirile care le sunt aduse celor 14 sunt constituire de grup infracţional şi infracţiuni de comerţ electronic.

Procurorii au respins, vineri dimineaţă, şase plângeri la ordonanţele de reţinere, în acest moment redactând referatul de propunere arestare, care va ajunge la instanţă.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism –  Structura centrală şi Serviciul Teritorial Craiova, împreună cu poliţişti din cadrul Direcţiei de Combatere a Crimei Organizate Bucureşti şi Brigada de Combatere a Crimei Organizate Craiova, sprijiniţi de jandarmi, au efectuat joi 29 de percheziţii domiciliare la mai multe adrese din municipiile Craiova, Constanţa şi Bucureşti, în vederea destructurării  unor grupări organizate specializate în fraude cu cărţi de credit.

Mai multe articole despre:
furt card mandat arestare Iustin Covei