MENIU

Iuliu Mureşan: Yssouf Kone este transferabil dacă oferta este avantajoasă

Foto: NewsIn

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, a declarat, sâmbătă, că atacantul ivorian Yssouf Kone poate părăsi formaţia campioană, dacă pe adresa clubului din Gruia va sosi o oferta financiară foarte avantajoasă.

"Kone nu are nicio clauză în contract care să-i permită să plece de la noi pe o anumită sumă de bani, doar cu acordul nostru ne poate părăsi. Dacă îi vom găsi înlocuitor, şi au am câteva soluţii pentru asta, iar oferta va fi foarte avantajoasă, el poate pleca", a spus Mureşan.

Oficialul ardelenilor a mai afirmat că pentru a echilibra bugetul clubului ia în calcul şi vânzarea anumitor jucători din lot: "Fotbaliştilor noştri le-a crescut foarte mult cota după participarea în grupele Ligii Campionilor. În trecut, deşi am avut oferte, nu le-am dat drumul, pentru că nu ni se ofereau prea mulţi bani pe ei. În momentul de faţă, ofertele sunt foarte avantajoase şi ne vom gândi serios că ne putem completa bugetul şi din vânzări de jucători. Culio are mai multe oferte de transfer, însă nu am luat încă o decizie în privinţa sa. Dacă le vom găsi înlocuitori, putem renunţa la unii dintre jucători. Vom completa lotul, pentru că vrem şi în acest an să câştigăm campionatul".

Potrivit ediţiei online a cotidianului The Sun, formaţia engleză de primă ligă Tottenham este interesată de atacantul ivorian Yssouf Kone de la CFR Cluj şi este dispusă să achite suma de transfer a acestuia, cifrată în jurul a 6 milioane de euro.

Jucătorul lui CFR Cluj şi-a exprimat în trecut dorinţa de a evolua în prima ligă engleză, deoarece i se potriveşte foarte bine din punct de vedere fizic. El evoluează la gruparea din Cluj din vara lui 2008.
Mai multe articole despre:
CFR Cluj Tottenham Iuliu Mureşan Yssouf Kone