MENIU

Iuliu Mureşan: "E inadmisibil! Fotbalul se joacă acum pe la Comisii!"

Foto: NewsIn

Iuliu Mureşan îi acuză pe cei de la Dinamo pentru suspendările lui Trică şi Kone. Cei doi fotbalişti ai CFR-ului au fost suspendaţi două etape din cauza incidentelor din Ghencea, şi vor rata astfel derby-ul de duminică cu Dinamo. Preşedintele CFR-ului i-a atacat pe oficialii dinamovişti, acuzându-i pe aceştia că au influenţat Comisia de Disciplină!

"V-am spus că fotbalul se joacă mai mult pe la Comisii. Ce se întâmplă acum nu s-a mai întâmplat niciodata în fotbalul românesc. E inadmisibil, le e frică de noi şi doar aşa pot lupta de la egal la egal, suspendându-ne. O să câştigăm campionatul şi asa, cu toate porcăriile astea. Trică a fost întotdeauna provocat de suporteri, iar Kone este un băiat deosebit, care nu are un comportament violent. Am cerut amânarea judecării, dar ne-au încălcat dreptul la apărare. Ştiau că suntem la Sarajevo şi au grăbit această judecată pentru că duminică jucăm cu Dinamo. Dar îi anunţ ceva, o să-i batem şi aşa", a spus Muresan la gsptv.

Jucătorii Eugen Trică şi Yssouf Kone, de la CFR Cluj, au fost suspendaţi câte două etape şi amendaţi cu 7.000 de lei fiecare, pentru că au incitat publicul la derby-ul cu Steaua, din etapa a 2-a a Ligii I, a decis, miercuri, Comisia de Disciplină a LPF.