MENIU

Iuliu Mureşan: A fost un meci cu fotbal mult, iar rezultatul este echitabil

Foto: NewsIn

Preşedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Mureşan, s-a declarat încântat de meciul cu Steaua, chiar dacă acesta s-a încheiat cu o remiză, 2-2. Deşi echipa sa a condus de fiecare dată, oficialul clujean crede că rezultatul de egalitate este echitabil.

"A fost un meci frumos, deschis, pe contre, ambele echipe au fost preocupate de joc. A fost fotbal mult şi putea câştiga oricine. Felicit şi Steaua pentru cum a jucat, pe Bergodi, pentru ceea ce face aici. Rezultatul este echitabil. Şi pentru noi a fost un test acest meci, pentru că noi nu prea am avut mari realizări în Ghencea. Cred că dacă ar fi jucat cei trei care au fost suspendaţi (n.r. - Culio, Cadu şi Dani), ar fi fost alta soarta meciului", a spus Mureşan, la GSP TV.

Mureşan şi Gigi Becali s-au intersectat la finalul partidei şi s-au felicitat reciproc. "Nimănui nu-i place egalul", a spus Mureşan, iar Becali a replicat "Ba ţie cred că îţi place", aluzie la faptul că Mureşan a declarat că în tinereţe a fost simpatizant al Stelei.

Oficialul ardelean s-a declarat încântat de faptul că relaţiile dintre conducerile celor două cluburi au fost de această dată cordial. El a menţionat că speră ca Steaua şi CFR Cluj să ajungă în grupele Ligii Europa şi să ajungă împreună în primăvara europeană.
Mai multe articole despre:
Steaua Liga I CFR Cluj Iuliu Mureşan derby Etapa a 2-a