MENIU

Italia - Moratti declară că Ibrahimovic şi Maicon pot pleca de la Inter Milano

Foto: www.time.com

Preşedintele lui Internazionale, Massimo Moratti, a afirmat luni că atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic şi fundaşul brazilian Maicon au şanse de 50% să plece de la echipă.

Moratti se va întâlni cu preşedintele lui Real Madrid, Florentino Perez, pentru a discuta un eventual transfer al lui Ibrahimovici, golgheterul sezonului trecut din Serie A, potrivit presei spaniole.

"Ca fan, mi-aş dori să rămână, dar ca preşedinte, responsabil cu finanţele, spun că dacă vor să plece, să plece. Ar fi contraproductiv să-i păstrăm. Le-aş da fiecăruia 50% şanse să mai rămână la Inter", a spus Moratti într-un interviu.

Preşedintele campioanei Italiei a avut negocieri cu Barcelona pentru Ibrahimovic, dar a explicat că preşedintele catalanilor, Joan Laporta, nu a fost foarte motivat pentru a încheia tranzacţia.

El a confirmat că un director al clubului s-a întâlnit cu reprezentanţii lui Real Madrid săptămâna trecută pentru a discuta despre Maicon, adăugând că Perez nu este intresat de fundaşi, iar brazilianul are şanse să nu fie transferat.

"Real Madrid nu este interesată de apărători, de fapt nu este aproape deloc. Acest lucru poate să fie un noroc pentru noi, deoarece Maicon este cel mai bun fundaş din lume", a adăugat Moratti.

Preţul lui Ibrahimovic este de aproximativ 90 de milioane de euro, în timp ce al lui Maicon este de 40 de milioane de euro.