MENIU

Ipoteză-şoc: Michael Jackson era mort de o oră la venirea paramedicilor

Foto: Realitatea.net

Un raport al paramedicilor, citat de News Of The World, susţine că starul pop nu mai avea puls, iar inima nu îi mai funcţiona de cel puţin o oră.

“Nu avea puls şi nu respira. I-au făcut o electrocardiogramă care a indicat că nu mai avea puls. Paramedicii spun că se instalase deja lividitatea, ceea ce înseamnă că inima se oprise cu mai bine de o oră şi astfel sângele nu a mai circulat prin corp”, a declarat doctorul Steven Hoefflin, cu permisiunea mamei megastarului, pentru News Of The World.

De altfel, un nou raport al paramedicilor citat de tabloidul britanic arată că megastarul era mort cu câteva ore înainte ca ei să ajungă la faţa locului. Specialiştii consultaţi de News of the World au confirmat că Michael era mort de câteva ore dacă amănuntele oferite de raportul paramedicilor sunt corecte.

Raportul îl acuză foarte mult pe Conrad Murray, doctorul personal al lui Michael, care a insistat în faţa medicilor de pe ambulanţă că megastarul are puls şi că trebuie dus la spital.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la domiciliul său din Los Angeles, în urma unui stop cardiac. Analizele toxicologice pentru a determina cauza exactă a morţii au fost efectuate, dar poliţia a cerut confidenţialitate până la finalizarea anchetei.