MENIU

Iosif Boda: Motivul invocat de avocaţii lui Becali pentru cererea de revocare este pueril

Foto: blogspot.com
Analistul politic a apreciat că Vadim Tudor a "simţit mirosul politic al unui câştig electoral, care este însă îndoielnic"

Analistul politic Iosif Boda a declarat marţi seară, la Realitatea TV, că motivul invocat de către avocaţii lui Gigi Becali, potrivit căruia acesta ar trebui să iasă din arest pentru a-şi pregăti campania pentru europarlamentare este una puerilă.

"Sunt puţin surprins, având în vedere că îi cunosc pe doi dintre avocaţii lui Becali, pe Mateuţ şi Dancu, dar această invocare că George Becali trebuie să participe în campania electorală care începe pe 8 mai, este una puerilă", a spus Iosif Boda.

Acesta şi-a exprimat opinia că nicăieri în lume nu se pot invoca astfel de motive în caz de arest preventiv.

Totodată, analistul politic a apreciat că Vadim Tudor a "simţit mirosul politic al unui câştig electoral, care este însă îndoielnic", având în vedere că reacţiile vor fi diverse. Iosif Boda a menţionat că există mulţi oameni care se aşteaptă ca Gigi Becali, după o astfel de experienţă, să arate mai multă smerenie, nu aceeaşi atitudine sfidătoare cu care a obişnuit omul de afaceri.

Boda a afirmat că, în opinia lui, Gigi Becali nu joacă teatru şi nici nu are o strategie elaborată. "Nu cred că îl interesează aşa de tare să fie în PE, ci să fie liber", a mai spus analistul.