MENIU

Ionuţ Lupescu: Impasul financiar i-a făcut pe patroni să devină agresivi cu Răzvan

Foto: NewsIn

Directorul general al FRF e mulţumit de atitudinea celor chemaţi sub tricolor de Răzvan Lucescu şi ne aduce aminte că în meciul cu Franţa de la Constanţa jucătorii noştri nu au trecut centrul terenului în repriza a doua.

Între vocile puternice care au sărit în apărarea selecţionerului se remarcă inclusiv cea directorului general al FRF, Ionuţ Lupescu, parte în acest conflict atât timp cât a girat numirea lui Răzvan Lucescu pe banca tehnică a naţionalei.

“Atacurile către Răzvan vin de la persoane care nu sunt specialiste în fotbal. Ei sunt  oameni de afaceri şi vor să îşi vândă marfa. Impasul financiar i-a determinat să fie agresivi, disperaţi chiar, dar confundă echipa naţională cu echipele lor de club, unde ei fac transferuri, fac antrenamente şi îi impun antrenorului formula de start sau lotul pentru cupele europene. Dacă nu au rezultate cu echipele de club, vor să crească valoarea propriilor jucători prin intermediul naţionalei", a declarat Lupescu, citat de sport.ro.

De asemenea, acesta este optimist cu privire la viitor şi se uită cu mânie la trecut: "Suntem la începutul unui nou drum, se vede o schimbare în bine. Atitudinea este alta, fotbaliştii dau totul pe teren, iar selecţionerul nu poate fi controlat şi nu are niciun fel de interese proprii. Mulţi dintre jucători au evoluat pentru prima dată în faţa a 80.000 de oameni şi în faţa unei echipe atât de valoroase. Ne-am apărat corect, dar nu uitaţi că în meciul cu Franţa de la Constanţa nu am trecut centrul terenului în repriza secundă".

Mai multe articole despre:
Răzvan Lucescu Franţa Ionuţ Lupescu Constanţa FRF