MENIU

Ionel Ganea: "Sunt mulţumit de decizia UEFA! Mergem la Slovan cu gânduri mari"

Foto: Prosport

Ionel Ganea are încă speranţe că Dinamo se poate califica în grupele Europa League. Deşi verdictul UEFA pentru incidentele de la meciul tur, 3-0 pentru Slovan, îi obligă pe cei din Ştefan cel Mare să obţină o victorie la cel puţin 4 goluri diferenţă, "Ganezu'" nu se sperie.

"Sunt mulţumit de decizia UEFA, nu a fost lovit niciun jucător, nu s-a întâmplat nicio crimă. Dacă se întâmplă la noi sau la Steaua tot aia o să fie, pentru că şi ei sunt recidivişti. Mergem la Slovan cu gânduri mari", a declarat directorul sportiv al "câinilor", Ionel Ganea, la Sport.ro.

Dinamo a pierdut la masa verde partida tur cu Slovan, din play-off-ul Ligii Europa, va trebui să achite o amendă de 50.000 de euro şi să joace trei meciuri cu porţile închise, după incidentele de la Bucureşti, a decis, marţi, Comitetul Disciplinar al UEFA.

Partida Dinamo-Slovan Liberec din prima manşă a play-off-ului Ligii Europa a fost oprită în minutul 87, la scorul de 2-0 pentru oaspeţi, după ce aproximativ 50 de fani ai alb-roşilor au pătruns în teren, nemulţumiţi de evoluţia echipei lor favorite.

Formaţia pregătită de Dario Bonetti va întâlni, joi, în deplasare, pe Slovan Liberec, în meciul retur.

Foto: Prosport

Mai multe articole despre:
Dinamo UEFA decizie Slovan Liberec