MENIU

Ion Moldovan: Echipa a vrut, dar ne lipseşte omul de gol

Foto: NewsIn

După meciul Astra Ploieşti - Gloria Bistriţa, antrenorul gazdelor şi-a dat seama că mai are nevoie de un jucător, iar cel al oaspeţilor a catalogat disputa ca pe una între două echipe crispate.

Remiza albă dintre Astra şi Gloria Bistriţa nu a fost nici pe placul celor doi antrenori, care nu s-au arătat satisfăcuţi de ceea ce au văzut.

Antrenorul gazdelor, Ion Moldovan, este de-a dreptul supărat: "Am dominat, dar nu am avut şansa de a materializa ocaziile avute. Sunt mâhnit, pentru că echipa a vrut, dar ne lipseşte încă omul de gol. Ne-am pus speranţe în Liviu Ganea, dar el a venit abia ieri la echipă, iar noi ne-am forţat norocul şi l-am introdus în teren. Cred că la nivelul lotului ne-am stabilizat, dar ne mai trebuie încă un jucător de ultima pasă".

La rândul său, Sandu Tăbârcă, antrenorul Gloriei Bistriţa, este mulţumit de punct, nu şi de evoluţia elevilor săi: "Este un punct câştigat cu greu, după două reprize diametral opuse ale echipei mele. În prima am jucat slab şi am avut noroc că nu am luat două-trei goluri, în timp ce în partea a doua am schimbat planul tactic, iar asta s-a resimţit. În general, se poate spune că a fost un meci între două echipe crispate", a declarat Tăbârcă.

El le-a atras atenţia jucătorilor săi că nu trebuie să se entuziasmeze după punctul obţinut la Ploieşti: "Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche că am obţinut acest punct, pentru că jocul nostru n-a mers. Scopul este să ne clasăm pe locul 10, dar este prematur să spunem de acum că acesta a fost un derby al echipelor care vor retrograda", a spus Tăbârcă.