MENIU

Ioana Lupea: Crin pune banii lui Patriciu la treabă

Foto: EVZ

Ioana Lupea: "Contul deschis de Patriciu, Fenechiu şi Ruşanu împreună cu retorica lui Crin Antonescu ar urma, în business-planul PNL, să-l scoată pe Băsescu din Palatul Cotroceni".

Pe Crin Antonescu a pariat marele capital liberal. Contul deschis de Dinu Patriciu, Relu Fenechiu şi Dan Radu Ruşanu împreună cu retorica lui Crin Antonescu ar urma, în businessplanul PNL, să-l scoată pe Traian Băsescu din Palatul Cotroceni şi să readucă partidul la guvernare. În afacere ar intra eventual, ca parteneri, Ion Iliescu şi Dan Voiculescu, că tot nu cred în şansele lui Mircea Geoană. Ion Iliescu şi-a exprimat deja admiraţia secretă pentru "nobilul intelectual" Crin Antonescu.

Congresul PNL, transmis secundă cu secundă de televiziunile de ştiri ca pe un eveniment cu semnificaţie cosmică, l-a lansat pe Crin Antonescu în cursa pentru preşedinţia României. N-a avut suspansul propulsării lui Sorin Oprescu în competiţia pentru Primăria Bucureştiului şi nici lacrimile care l-au uns pe Traian Băsescu şef al statului, dar s-a impus opiniei publice cu vreo câteva momente dramatice interpretate convingător de Călin şi Crin.

 

Citeşte mai mult în Evenimentul Zilei