MENIU

Interzis cu baloane la Liverpool!

Foto: safc.com
Golul marcat de Sunderland în poarta lui Reina

Oficialii "cormoranilor" au anuţat că nu vor permite accesul în tribunele Anfield Road a spectatorilor care vor avea asupra lor baloane, duminică, la meciul cu Manchester United. Între timp, stocul de baloane de la magazinul online al grupării s-a epuizat

Magazinul lui Liverpool a vândut pentru 10 lire sterline baloane pentru plajă, iar acum clubul a decis să nu le mai permită fanilor accesul pe stadion cu astfel de obiecte, după ce echipa a pierdut meciul cu Sunderland din cauza unui balon aflat pe teren.

Sâmbăta trecută, atacantul lui Sunderland, Darren Bent, a marcat împotriva "cormoranilor" după ce mingea a fost deviată de un balon aflat în careu, după ce a fost aruncat din tribune. Liverpool va întâlni etapa viitoare, pe teren propriu, pe Manchester United.

Magazinul online al grupării a vândut toate baloanele, iar oficialii sunt de părere că fanii lui United le-au cumpărat pentru a-şi ironiza adversarii, urmând să nu le fie permis accesul în tribune în cazul în care deţin baloane.

Antrenorul echipei, Rafael Benitez, a explicat că nu va cere rejucarea partidei, în timp ce arbitrul Mike Jones va arbitra în următoarea perioadă în liga secundă. La rândul său, portarul Pepe Reina a spus că a fost încurcat de balonul roşu aflat în faţa sa, iar regulamentul prevede că golul nu trebuie să fie acordat dacă mingea intră în poartă după ce a lovit un obiect care nu trebuia să se afle pe teren.

"Am avut mult ghinion. Am văzut doar balonul roşu şi am vrut să mă arunc după el. Nu mi s-a mai întâmplat niciodată, nu am ştiut ce să fac", a afirmat acesta. Meciul dintre Liverpool şi Manchester United va avea loc duminică (ora 16.00), în etapa a 10-a din Premier League.