MENIU

Incidente între suporterii lui "U" Cluj şi cei ai campioanei, la partida amicală CFR Cluj-FC Bihor! 20 de suporteri au fost reţinuţi

Foto: Clujeanul
Bătăile între suporterii lui U şi cei ai CFR-ului au izbucnit în apropierea unui mall

Mai mulţi suporteri ai echipei CFR Cluj au intrat în conflict cu fanii rivalilor de la Universitatea Cluj, marţi, la finalul meciul amical dintre echipa lor favorită şi FC Bihor, scor 4-3, incidente în urma cărora 20 de suporteri au fost reţinuţi de poliţie.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj (IPJ Cluj), Raluca Seucan, a declarat, pentru NewsIn, că, potrivit unor martori, suporterii de la "U" Cluj au venit la stadionul spre finalul meciului şi au aruncat cu pietre şi cu gaze lacrimogene în rivalii lor.

"Suporterii formaţiei CFR Cluj au declarat că un grup de câteva zeci de suporteri ai unei echipe rivale a venit la stadion, iar când aceştia au ieşit le-a adresat injurii şi astfel au început altercaţiile. Au fost conduşi la secţiile de poliţie câte 10 suporteri din fiecare galerie. Se continuă verificările pentru a depista şi alte persoane care au fost implicate în incident", a spus Seucan.

Un suporter al echipei CFR Cluj a spus, pentru NewsIn, că la ieşirea de pe stadion "suporterii Universităţii Cluj au năvălit peste toţi cei care aveau însemne ale CFR-ului". "Am văzut persoane pline de sânge în băile unui complex comercial, au fost acordate şi îngrijiri medicale la faţa locului, a fost grav", a mai afirmat suporterul.

CFR Cluj a disputat marţi o partidă amicală cu echipa din Liga a II-a FC Bihor, pe care a câştigat-o cu scorul de 4-3, prin golurile marcate de Cadu, Pereira, Gabi Mureşan şi Alcantara.