MENIU

Incertitudine la reunirea echipei FC Argeş

Foto: NewsIn

Deşi nu ştiu încă în ce eşalon vor evolua în sezonul viitor, jucătorii de la FC Argeş s-au reunit, joi, sub comanda antrenorului Ionuţ Badea, pentru a începe pregătirile.

La reunirea lotului au fost prezenţi 23 de jucători, care au fost băgaţi în şedinţă de Andrei Penescu, fiul patronului Cornel Penescu, trimis în judecată de DNA, după ce a fost arestat pentru fapte de corupţie. Penescu junior le-a spus fotbaliştilor că activitatea lor nu trebuie să fie influenţată de situaţia în care se află tatăl său şi le.a promis că vor primi bani ce le sunt datoraţi.

La reunirea echipei argeşene au participat următorii jucători: portarii Boşneag, Bolboaşă, Coca şi jucătorii de câmp Mircea Stan, Lăcustă, Voicu, Cazan, Ghiţă, Bărbulescu, Diţă, Poenaru, Bălaşa, Tameş, Boboacă, Panait, Tănase, Cârstoiu, Doman, V. Stan, Năstăsie, Iordache, Dulcea şi Voiculeţ.

Deşi zilele trecute a fost la un pas de un "transfer" la Universitatea Craiova, antrenorul Ionuţ Badea a explicat că a decis, în cele din urmă, să rămână la Piteşti pentru a continua munca începută. El a precizat că, în vederea sezonului viitor, FC Argeş va transfera cel mult doi jucători, urmând să nu cedeze niciun fotbalist.

FC Argeş va efectua vizita medicală la 30 iunie, iar în perioada 1-17 iulie va susţine un cantonament în Austria, în care va disputa şi câteva partide de verificare, cu adversari ce vor fi stabiliţi ulterior.

Jucătorii şi conducătorii de la FC Argeş vor afla pe 24 iulie dacă vor evolua şi în sezonul viitor în prima ligă sau dacă vor fi retrogradaţi. Gruparea piteşteană riscă retrogradarea, după ce patronul Cornel Penescu a fost arestat pentru fapte de corupţie comise pentru a obţine avantaje pentru FC Argeş.