MENIU

Încă un pacient transfer în urma incendiului de la ATI Constanța a murit. La cât a ajuns numărul deceselor

Incendiu ATI Constanta / Inquam Photos / Costin Dinca

Încă o persoană transferată în urma incendiului din 1 octombrie, de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, s-a stins din viață, în această dimineață. Pacientul avea 44 de ani și prezenta o infecție respiratorie severă, pe lângă infecția cu virusul SARS-CoV-2 pentru care se afla internat în spital în momentul producerii incendiului.

Din primele informații, starea de sănătate a pacientului s-a agravat în noaptea de 5 spre 6 octombrie, iar in această dimineață a decedat, relatează Ziua de Constanța

Alți 24 de pacienți transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța primesc în continuare îngrijiri medicale, în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța. Dintre aceștia, 6 bolnavi se află internați ăn secția de Anestezie și Terapie Intensivă. 

În plus de asta, alte 9 persoane sunt internate în extensiile COVID din spital, iar în secția exterioară Agigea se află, la fel ca și în ziua de ieri, 9 pacienți transferați de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța, mai arată sursa citată. 
 

Mai multe articole despre: