MENIU

În oraşul arădean Pecica s-a înfiinţat "Sfatul Bătrânilor"

Foto: constantinescu.ro

În oraşul arădean Pecica s-a înfiinţat "Sfatul Bătrânilor", care are rolul unui for consultativ şi unde vor fi dezbătute problemele oraşului şi propunerile primite.

Membrii "Sfatului Bătrânilor" vor fi convocaţi periodic, în cadrul unor şedinţe cu primarul din Pecica, Petru Antal.

"Experienţa de viaţă şi înţelepciunea persoanelor în vârstă a fost apreciată şi utilizată din vechi timpuri în folosul întregii comunităţi. Înţelepciunea bătrânilor ne poate fi de real folos. Aşteptăm cetăţenii care vor să se implice în viaţa comunităţii şi îi încurajăm să vină cu sfaturi şi idei, pe care le vom putea pune în practică în limita cadrului legal", a declarat, marţi, Petru Antal.

Primarul a mai spus că "Sfatul Bătrânilor" este deschis tuturor persoanelor interesate din Pecica şi satele aparţinătoare: Turnu, Sederhat şi Bodrogul Vechi. "Membrii Sfatului vor fi convocaţi periodic în cadrul unor şedinţe cu primarul, unde se vor dezbate problemele oraşului şi propunerile primite", a mai precizat Petru Antal.

Conducerea Primăriei Pecica a mai demarat şi campania "O zi cu primarul", în cadrul căreia persoanele interesate pot petrece o zi alături de edilul oraşului.
Mai multe articole despre:
primar Pecica for