MENIU

În lipsa zăpezii, proprietarii de pensiuni din Mărginimea Sibiului le pregătesc turiştilor un Revelion folcloric

În lipsa zăpezii, proprietarii de pensiuni le pregătesc turiştilor un Revelion focloric\
În lipsa zăpezii, proprietarii de pensiuni le pregătesc turiştilor un Revelion folcloric

Revelion fără zăpadă! Meteorologii spun că de Anul Nou va fi cald, iar zăpada va lipsi cu desăvârşire. Proprietarii de pensiuni din Mărginimea Sibiului au fost astfel nevoiti sa schimbe pe ultima suta de metri programul turiştilor. Au renunţat la petrecerile pe partie şi la plimbările cu sania trasă de cai şi au scos de la naftalină costumele populare. Anul acesta în satele din Marginime se poartă ...Revelionul folcloric.

În lipsa zăpezii proprietarii de pensiuni spun că turiştii vor avea totuşi parte de distracţie. La gura Râului turiştii vor asista la o nuntă tradiţională şi vor avea parte de un Revelion rustic.

Din programul turiştilor nu vor lipsi plimbările cu căruţa trasă de cai şi plimbările pe munte, chiar dacă din punct de vedere calendaristic ne aflăm în plină iarnă.

\"Ne pregătisem cu sanie trasă de cai cu săniuţe, cu schiuri, avem pârtia în apropiere dar acum va trebui să improvizăm şi să oferim un Revelion mai de primăvară dacă zăpadă nu este\", spune proprietarul unei pensiuni.

Chiar dacă gazdele le-au pregătit un program de Revelion fără zăpadă, turiştii veniţi şi din alte ţări speră totuşi ca vremea se va răci şi va începe să ningă. Unii sunt dispuşi chiar sa îşi prelungească vacanţa în aşteptarea zăpezii.

Prognozele meteo arată că de abia din a doua zi a anului vremea se va mai răci şi va începe să ningă în zonele de munte.