MENIU

Ilie Dumitrescu: Bănel nu are capacitatea să dribleze, să centreze

Foto: NewsIn

Fostul jucător al Stelei, Ilie Dumitrescu, a declarat că Steaua nu are rezultate din cauza lipsei de valoare a jucătorilor. Dumitrescu l-a acuzat de Bănel Nicoliţă că nu este un jucător care poate face diferenţa într-un meci.

"Sunt doi sau trei jucători de bază la echipă: Ghionea, Goian şi Ovidiu Petre, iar de aici încolo Steaua duce lipsă de jucători de valoare. Steaua suferă foarte mult pe părţile laterale. Nicoliţă îmi aduce aminte de Angelo Di Livio. El alerga două zile, dar nu aducea nimic echipei, nu făcea diferenţa. Bănel nu are capacitatea să dribleze, să centreze. Nici în stânga Szekely sau Semedo nu pot face diferenţa, Kapetanos este un jucător bun de careu, el este un pivot excelent, dar el nu poate dribla sau aduce mingea în careu", a declarat Ilie Dumitrescu la Sport.ro.

Dumitrescu  a declarat că el ar veni la Steaua fără să semneze vreun contract, dar  atunci când cineva s-ar baga peste el sau ar face declaraţii despre el şi jucători ar pleca imediat.

"Eu nu am fost niciodată o soluţie pentru banca Stelei. Au fost mereu câte 5-6 nume înaintea mea. Nu trebuie să iau un titlu în Grecia ca să ajung în Ghencea. Au fost aduşi antrenori care nu au luat un titlu nicăieri. Aici se pune problema dacă Gigi Becali poate să lucreze cu mine. Eu m-aş duce la Steaua fără niciun fel de contract. I-aş spune de la început: nu te băga la echipă 5-6 luni, iar când cineva ar interveni cu declaraţii de orice fel la adresa mea sau a jucătorilor, i-aş strânge mâna şi aş pleca imediat. La Steaua nu exista locul 2. Eu aşa am crescut de la juniori", a mai spus Dumitrescu.