MENIU

Iarna a continuat să dea bătăi de cap autorităţilor băcăuane

Uitilajele nu au făcut faţă zăpezii
Iarnă grea îm Bacău

Dupa modelul primarului capitalei Sorin Oprescu, edilul-şef al Bacăului, Romeo Stavarache a trecut în revistă utilajele pentru deszăpezire. Astfel, utilajele, în loc sa fie în trafic, au prezentat onorul primarului municipiului.

\"În această noapte vom interveni cu toate utilajele pe care le avem în dotare dar vom interveni şi cu toate utilajele firmelor care au câştigat licitaţia pentru această iarnă. Eu sunt convins că până mâine dimineaţă (n.r.: astăzi) la ora 4-5 putem curăţa tot carosabilul şi apoi vom da cu antiderapant, încât mâine (n.r.: astăzi), de la prima oră, să se poată circula într-un mod cât mai sigur\", a declarat Romeo Stavarache.

\"Au fost repartizate utilajele pe sectoare urmează să ne facem datoria până dimineaţa (n.r.: astăzi), avem destule utilaje, avem băieţi odihniţi, cu chef de treabă\", a precizat Dumitru Cocoş, maistru la o firmă de deszăpezire, care a încheiat contract cu Primăria Bacău.

Cu toată intervenţia energică a utilajelor, iarna a creat din nou probleme în trafic. Nici măcar în centrul municipiului nu s-a putut circula fluent. Judeţul Bacău este în continuare sub avertizarea de cod galben până joi, 17.11.2009, la ora 12.00.