MENIU

Ianis Zicu a revenit pe gazon în meciul cu Pandurii Târgu Jiu, după 11 luni

Foto: www.onlinesport.ro

Ianis Zicu a marcat ultimul gol al câinilor în meciul cu Pandurii, scor 3 la 0 şi a izbucnit în lacrimi, fericit că a jucat din nou fotbal după grava accidentare suferită la ligamentele piciorului drept.

După o pauză de 11 luni, cauzată de o accidentare gravă la ligamentele piciorului drept, Ianis Zicu a revenit pe gazon şi a făcut-o în stil de mare campion. Mijlocaşul dinamovist a marcat ultimul gol al partidei cu Pandurii, scor 3 la 0 şi a plâns de fericire, atât după gol cât şi în vestiar.

"Bucuros, debut perfect pentru echipă în primul rând şi pentru mine, pentru că după atâta timp chiar aveam nevoie, nu zic neapărat de un joc ci cu atât mai bine că am marcat şi un gol", a declarat Zicu.

"Aţi văzut a început să plângă după ce a dat golul, gândiţi-vă prin ce a trecut, este un jucător care ne trebuie foarte mult pentru a îndeplini acest obiectiv", a afirmat Borcea.

"E normal să te bucuri după atâta timp în care nu ai jucat şi nu a avut foarte mult timp la dispoziţie şi a reuşit să înscrie", a spus Rednic.

"Mă bucur foarte mult pentru Ianis, pentru că a revenit după o lungă accidentare cu gol", a afirmat Niculescu.

"Este un gol pentru moralul lui şi sperăm să nu se mai accidenteze şi să continue aşa cum a făcut-o astăzi", a declarat Marius Niculae.