MENIU

Iancu anunţă că Balint nu va mai sta pe bancă la meciul din finala Cupei României

Foto: NewsIn

Patronul grupării FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, duminică, după înfrângerea cu Unirea, că antrenorul Gabi Balint este principalul vinovat pentru eşecurile din returul campionatului şi acesta nu va mai apuca să stea pe bancă şi în finala Cupei României.

"Gabi Balint nu va apuca să joace Cupa României cu CFR Cluj şi nu va sta pe bancă pentru că riscul e prea mare. Când vezi că nu mai merge, trebuie să iei măsuri. Nu pot să risc pentru că e o finală de Cupă. Nu am putut să batem Mediaşul sau Otopeniul. Am condus în meciurile cu Dinamo, Unirea şi Vaslui, dar am pierdut de fiecare dată. Am nevoie de un antrenor în adevăratul sens al cuvântului", a spus Iancu la Sport.ro

Oficialul bănăţean spune că Balint nu are mentalitate de antrenor deoarece jucătorii nu îl ascultă. "Cel mai rău îmi pare de public pentru că am fi putut câştiga titlul în acest an. Gabi Balint nu este la ora asta antrenor. Dacă nu mă bag la echipă, am voie să vorbesc. El nu are mentalitate de antrenor, nu îl ascultă jucătorii. Pe Dinamo, la 1-0 pentru noi, nu l-a băgat nimeni în seamă când am dat gol. Atât au putut jucătorii şi în special antrenorul. I-am acordat putere deplină, dar asta e cartea lui de vizită", a mai adăugat Iancu.

Acesta susţine că era sigur că Timişoara va pierde meciul cu Unirea Urziceni. "I-am spus toată săptămâna că Unirea ne va bate, dar nu m-a ascultat, a făcut aceleaşi greşeli. Spuneţi-i şi lui Balint că echipa care câştigă nu se schimbă, pe mine nu mă ascultă pentru că dacă îi spun eu, va zice că mă bag peste el".

Marian Iancu mai afirmă că e sigur că echipa îşi va primi cele şase puncte de la TAS. "Diferenţa dintre mine şi echipă este că eu centrez şi tot eu dau cu capul. Sunt convins că voi aduce cele şase puncte, dar acum nu ne vor mai ajuta cu nimic", a conchis acesta.

FC Timişoara a fost învinsă, duminică, scor 1-2, pe teren propriu, de Unirea Urziceni, şi mai rămâne cu şanse la titlu doar dacă va primi cele şase puncte de la TAS. Totuşi, în cazul în care ialomiţenii nu vor pierde în ultima etapă, cu Steaua, atunci aceştia vor lua campionatul.

Finala Cupei României dintre FC Timişoara şi CFR Cluj va avea loc în data de 13 iunie, la Târgu Jiu.