MENIU

IAMX a susţinut joi, la Bucureşti, un concert de promovare a celui mai nou album

Foto: www.exitmusic.ch

IAMX , proiectul lansat de fostul solist de la Sneaker Pimps, Chris Corner, a susţinut, joi, în Bucureşti, un concert care face parte din turneul de promovare a celui mai nou album - "Kingdom of Welcome Addiction", lansat în primăvara acestui an.

În concert, IAMX va prezenta atât piesele mai vechi, care i-au făcut cunoscuţi, dar şi cele recente, ca "Think of England" şi "Tear Garden". În deschidere, va mixa DJ Marika.

Ideea proiectului IAMX i-a venit lui Chris Corner în timp ce realiza al patrulea album al Sneaker Pimps, când muzicianul britanic s-a gândit să renunţe la contractul cu casa de discuri şi să se mute în Berlin.

IAMX s-a bucurat de succes în Europa încă de la primul album, "Kiss&Swallow" , lansat în 2004. Au urmat "The Alternative", în 2007, şi "Kingdom of Welcome Addiction", în 2009.

Neimplicarea caselor de discuri în acest proiect nu l-a împiedicat pe Chris Corner să impună IAMX la nivel mondial. Popularitatea proiectului se datorează, în mare măsură, şi prestaţiilor live ce surprind prin combinaţia de ritmuri dark-electro-rock, proiecţii, jocuri de lumini şi costume extravagante.

Organizatorii de la Livada spun că, prin concertul IAMX, vor inaugura seria de evenimente TryThis, care îşi propune să prezinte publicului "formaţii noi sau mai puţin cunoscute, dar nu mai puţin relevante pentru muzica momentului".

Concertul IAMX va avea loc la Fratelli Studios, iar biletele, puse în vânzare în reţeaua Diverta, magazinul Muzica şi pe paginile de internet ticketpoint.ro, bilete.ro şi myticket.ro, costă 50 lei.
Mai multe articole despre:
Bucureşti concert album