MENIU

Hoţii i-au clonat cardul lui Mircea Badea

Foto: REALITATEA.NET

Realizatorul emisiunii "În gura presei" spune, pe blogul său, că banii săi din salariul pe octombrie s-au dus pe cumpărături în SUA.

Mircea Badea contribuie involuntar la revigorarea economică a SUA. Conform celor relatate pe blogul său, banii din salariul său pe octombrie au ajuns în America, după ce hoţii i-au clonat cardul.

"Excelent! Am rămas fără leafa pe octombrie. Pe 11 noiembire 2009, acum două zile, am fost în SUA şi am făcut cumpăraturi mici şi multe pe la tot felul de magazine. Dar stai aşa. În aceasta dată, adică miercuri, n-am avut emisiuni în direct şi la radio, şi la teveu? Ba da. Viză am? Nu. M-oi fi teleportat? Oau! Domnu’ Mircea, ce capabil sunteţi!", scrie ironic Badea, după care explică situaţia.

"Ce s-a întâmplat? Ultima dată când am fost afară, în Europa, cretinii de la hotel mi-au cerut cardul pe care l-au dat prin aparat pentru garanţie. Ca să nu le fur prosoapele, să nu fug cu un cico neplătit….etc. Astfel banda magnetică a fost clonată şi când mi-a intrat leafa, înainte să apuc să o scot, hoţii au făcut cumpăraturi în state. Noroc că ăştia de la bancă au fost inteligenţi şi s-au prins că n-aveam cum să fiu şi în America la shopping, şi în România. M-au anunţat imediat. Hoţii au fost însa eficienţi. Au ras tot. Minunat. Teoretic îmi voi recupera banii. După vreo 45 de zile. După ce am completat o tonă de hârtii şi am semnat cât a scris Balzac", a spus Badea.

"Până atunci, mă găsiţi în faţă la Unirii, la spălat parbrize, să fac bani de-o shaorma", conchide realizatorul.
Mai multe articole despre:
blog SUA bănci card Mircea Badea shopping