MENIU

Horoscop 17 ianuarie

<p>HOROSCOP. Ce &icirc;ţi prezic astrele &icirc;n luna februarie</p>

Descoperă ce ți-au pregătit astrele pentru vineri, 17 ianuarie:

Rac

Vei avea o revelație și îți vei da seama că este inutil să te îngrijorezi pentru lucrurile asupra cărora nu ai de fapt niciun control. Vei fi hotărâtă să faci ceva mai productiv cu timpul și energia ta. Dacă situația ta financiară a fost problematică în ultima vreme, ziua de astăzi va fi o oportunitate bună pentru a readuce lucrurile pe linia de plutire. Încearcă să fii mai tolerantă și mai înțelegătoare cu cei din jurul tău.

Leu

Conjunctura astrală este favorabilă unor activități intelectuale. Vei fi mai tenace și mai rezistentă la efort decât în mod normal, însă din nefericire s-ar putea să te confrunți pe plan profesional cu unele întârzieri care nu țin deloc de tine. În ciuda firii tale bune, vei descoperi că nu ești înconjurată doar de prieteni.

Fecioară

Există riscul să apară unele tensiuni în relațiile cu prietenele tale. Cel mai indicat este să eviți subiectele sensibile. Este posibil ca o persoană în vârstă să-ți facă o surpriză plăcută pe plan financiar. Cheia succesului va însemna pentru tine să îndrăznești să iei decizii fără se stai prea mult pe gânduri.

Balanță

Vei avea parte de o zi liniștită, iar seara te vei bucura de afecțiunea partenerului tău. Este un moment potrivit pentru a începe să economisești bani, așa că trebuie să te gândești la cheltuielile de care poți să te lipsești. De asemenea, încearcă să socializezi mai mult în loc să stai închisă în “bârlogul tău”.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro