MENIU

Hoffenheim este interesată de Culio

Foto: NewsIn

Mijlocaşul ofensiv argentinian al formaţiei CFR Cluj, Emmanuel Juan Culio, ar putea ajunge la Hoffenheim, în locul accidentatului Ibisevic, potrivit Goal.com, care prezintă o listă extinsă de fotbalişti atractivi pentru liderul din Bundesliga, care se confruntă cu probleme în ofensivă.

"Formaţia CFR Cluj a făcut valuri în acest sezon din Liga Campionilor cu argentinianul Juan Culio, care s-a dovedit să fie cea mai puternică armă a românilor. El a reuşit două goluri pe Stadio Olimpico împotriva lui AS Roma şi ar fi de acord să facă pasul spre Bundesliga", comentează sursa citată. 


Mijlocaşul argentinian evoluează la campioana României din sezonul 2007/2008.

Golgheterul din Bundesliga, Vedad Ibisevic, a reuşit 18 goluri în tur, iar recent a suferit o accidentare gravă, din cauza căreia riscă să rateze restul sezonului. Patronul formaţiei germane, Dietmar Hopp, vrea să achiziţioneze un nou atacant, dar suma pe care este dispus să o ofere este destul de mică.

Sursa citată a prezentat o listă de jucători din care ar putea alege Hoffenheim, iar pe lângă Culio mai sunt incluşi şi fotbalişti precum Javier Saviola (Real Madrid), Benjani (Manchester City), Dieumerci Mbokani (Standard Liege), Ivan Klasnic (FC Nantes), Mario Mandzukic (Dinamo Zagreb) sau Nacho Novo (Glasgow Rangers).

Mai multe articole despre:
CFR Cluj Culio Hoffenheim