MENIU

Hizo: Avem continuitate în rezultate, nu s-a mai întâmplat de multă vreme la Rapid

Foto: NewsIn

Antrenorul Rapidului, Viorel Hizo, a declarat, duminică, după succesul cu Internaţional, scor 4-0, că este foarte mulţumit de jocul echipei, dar mai ales de faptul că formaţia giuleşteană a obţinut a treia victorie consecutivă în campionat şi că are continuitate în rezultate.

"E o victorie foarte importantă pentru noi, nu atât prin faptul că am urcat în clasament, cât pentru că avem continuitate. Ne-am îndeplinit obiectivul de a lega trei succese consecutive, avem continuitate, ceea ce nu s-a mai întâmplat de multă vreme la Rapid. Sunt mulţumit de evoluţia băieţilor, echipa a jucat din nou bine. Mă aştept să jucăm la fel şi în etapa viitoare la Ceahlăul, unde ne aşteaptă un meci extrem de greu", a spus Hizo.

Tehnicianul afirmă că arbitrul Marius Avram a condus bine meciul, considerându-l "printre cei mai buni trei-patru din ţară", deşi oaspeţii au contestat vehement eliminarea lui Viera.

Hizo a comentat şi momentul în care nocturna stadionului s-a stins, afirmând că s-a temut că se va repeta întâmplarea din 2001, de la partida din Cupa UEFA cu PSG: "M-am gândit la ce e mai rău atunci, m-am speriat pentru moment. E bine că totul s-a terminat cu bine".

Autor ale unei duble în partida cu Internaţional, Mugurel Buga spune că traversează cea mai bună perioadă din ultimii ani şi speră să rămână în Giuleşti şi din iarnă, atunci când îi expiră actuala înţelegere. "Nu mă gândesc la titlul de golgheter chiar dacă am înscris de patru ori, dar pur şi simplu mă simt foarte bine în această perioadă. Mi-a ieşit totul azi, dar cu toţii am făcut un joc bun. Sper să rămân în continuare la Rapid, mai am trei luni de contract şi o să îmi fac treaba cât mai bine", a spus atacantul.

Mijlocaşul Ovidiu Herea crede că Rapid a reuşit să-i mulţumească pe fani prin jocul prestat. "Am obţinut o victorie importantă, care ne dă încredere în forţele proprii, mai ales că e a treia consecutiv. Cu toate acestea, trebuie să uităm acest aspect şi să ne concentrăm pentru meciul de etapa viitoare, de la Piatra Neamţ. Mă bucur că i-am făcut pe suporteri fericiţi, au văzut spectacol azi, pe lângă faptul că am câştigat. Totuşi, trebuie să recunoaştem şi că am fost avantajaţi de faptul că oaspeţii au jucat în inferioritate numerică", a opinat fotbalistul.

Rapid a câştigat, duminică, scor 4-0, partida de pe teren propriu cu nou-promovata Internaţional Curtea de Argeş, din etapa a 8-a a Ligii I, şi a urcat pe locul 3 în clasament.