MENIU

Hit-urile grupului ABBA, incluse în noua versiune a jocului SingStar

FOTO: revistadevideojuegos.com

Cele mai populare piese ale grupului suedez ABBA au fost incluse pe o versiune nouă a jocului SingStar, destinată consolelor PlayStation, care va fi lansată până la Crăciunul de anul acesta, informează casa de producţie a grupului.

Printre hit-urile care vor putea fi cântate de utilizatorii PlayStation se numără "Mamma Mia", "Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)", "Waterloo" and "Dancing Queen".

Noua versiune a jocului a fost creată în urma parteneriatului dintre Sony Computer Entertainment Europe şi casa de producţie Universal Music, care deţine drepturile asupra brandului ABBA.

Fondat la începutul anilor '70, ABBA este unul dintre cele mai importante nume din istoria muzicii pop, cu peste 370 de milioane de discuri vândute în toată lumea. Compilaţia "Gold", lansată în 1992, a înregistrat vânzări record de 26 de milioane de unităţi, fiind unul dintre cele mai populare albume din toate timpurile.

Grupul s-a destrămat la începutul anilor '80, când cei patru membri ai săi - Björn Ulvaeus, Benny Andersson, Agnetha Fältskog şi Anni-Frid Lyngstad - au optat pentru cariere solo, fără a egala însă succesul dobândit sub titulatura ABBA.

Mai multe articole despre:
Sony playstation ABBA Universal Music