MENIU

HCM Constanţa a suferit a doua înfrângere în Champions League

HCM Constanţa

Echipa noastră a pierdut, la Buzău, cu Chekhovskie Medvedi, şi se află pe locul patru în clasamentul grupei A, păstrând şanse de calificare în faza optimilor.

Campioana României, HCM Constanţa, a fost învinsă pe teren propriu de formaţia rusă Chekhovskie Medvedi, cu 22-28 (11-14), în etapa a 5-a a Grupei A a Ligii Campionilor.

Principalii marcatori ai noştri, în partida disputată la Buzău, au fost Laurenţiu Toma, care a reuşit să puncteze de 7 ori, şi Buricea, care a înscris 4 ori. De la oaspeţi s-au remarcat Kovalev (7 goluri) şi Filippov (6). A fost a doua înfrângere a constănţenilor în faza grupelor, după cea din meciul de debut, acasă, cu Pevafersa Valladolid (23-26).

În celelalte partide din etapa a 5-a s-au înregistrat rezultatele : AC PAOK Salonic-Pevafersa Valladolid 27-37 şi Montpellier-Pick Szeged 30-23.

Clasament Grupa A: 1. Montpellier 8p, 2. Pevafersa Valladolid 7p, 3. Chekhovskie Medvedi 6p, 4. HCM Constanţa 6p, 5. Pick Szeged 3p, 6. AC PAOK Salonic 0p. În faza următoare se vor califica primele patru clasate.

HCM mai are de disputat în Grupa A 5 partide cu Chekhovskie Medvedi (19 noiembrie-deplasare), cu Montpellier (14 februarie-deplasare), Pevafersa Valladolid (20 februarie-deplasare), Paok Salonic (27 februarie-acasă) şi Pick Szeged (7 martie, deplasare).