MENIU

Haşotti (PNL): Voi propune la partid ca Parlamentul să nu se reunească pentru a vota Guvernul Negoiţă

Foto: NewsIn

Vicepreşedintele PNL, Puiu Haşotti, a declarat, duminică, la Constanţa, că va propune liberalilor şi Birourilor reunite ca Parlamentul să nu se întrunească pentru a vota Guvernul Negoiţă.

"Cred că Birourile permanente ale Senatului şi Camerei nici nu trebie să convoace comisiile parlamentare şi, implicit, plenul. Pentru ce, pentru a vedea că Guvernul Negoiţă nu are susţinere politică? Voi propune şi la partid şi la Birourile reunite ca Parlamentul să nu se întrunească pentru votul la Guvernul Negoiţă", a spus Puiu Haşotti.

În ciuda propunerii sale, Haşotti a spus că are o părere bună despre Negoiţă, ca om, dar că nominalizarea sa pentru funcţia de premier este o "bătaie de joc".

"Îl cunosc pe Liviu Negoiţă din 1997, când am fost colegi în Grupul parlamentar liberal, şi am o părere bună despre el, ca om, însă nominalizarea lui Liviu Negoiţă nu este o bătaie de joc nu numai la adresa Parlamentului, este o bătaie de joc la adresa românilor pentru că nominalizarea sa nu face decât să se prelungească şi să se adâncească această criză economică şi această criză politică", a spus liberalul.

Mai mult, afirmă Haşotti, numirea lui Negoiţă nu înseamnă decât un semnal disperat din partea lui Traian Băsescu, "care va pierde aceste alegeri". "Nominalizarea lui Liviu Negoiţă nu numai că prelungeşte criza, nu numai că o adânceşte, dar aruncă asupra României o imagine catatrofală din punct de vedere politic", a conchis Haşotti.